HemEvent › Hagastaden bjuder in till Öppet hus 19-20 maj

2017-05-19

Norra Stationsgatan, Stockholm

Den 19-20 maj bjuder Stockholms stad in till ett Öppet hus i Hagastaden. Kom till paviljongen och få information om Hagastaden och ställ frågor om trafiken i området, nya tunnelbanan, Hagastadens norra delar, miljön och byggnationerna idag. Ta del av våra nya visionsbilder och få en känsla för hur Hagastaden växer fram. Vi bjuder på kaffe och delar ut ballonger till barnen. Kika in när det passar dig.

Representanter från Förvaltning för utbyggd tunnelbana, Solna stad och Stockholmshem kommer att vara på plats i paviljongen under lördagen.

Varmt välkommen till detta försommarmöte om Hagastaden.

Branschseminarium om den levande Hagastaden

Klockan 14:00 under fredagen 19 maj bjuder Stockholms stad in till ett seminarium: ”Visionen om den levande Hagastaden – så skapar vi en levande innerstadsdel och stadsdelens bidrag till Stockholm och regionen”. Medverkande:

Torleif Falk, Stadsarkitekt, Stockholms stad

Monica von Schmalensee, VD, White Arkitekter

Peter Walker, Arkitekt, BAU Arkitekter

Stefan Ränk, Koncernchef och VD, Einar Mattsson

Arne Olsson, Affärsutvecklare och VD, Folkhem Trä

Camilla Klint, Marknadsområdeschef, Atrium Ljungberg AB

David Johansson, Fastighetsägare, Humlegården Fastigheter

Samtalet modereras av Hagastadens projektkommunikatör Joakim Lind. Anmäl dig till seminariet här: norrastationsgatan.se/seminarium

Öppet hus arrangeras i samband med invigningen av Norra Stationsgatan fredag och lördag 19-20 maj. Under dagarna kommer Norra Stationsgatan fyllas med aktiviteter, food trucks, vernissagerundor och seminarier. Ta del av hela programmet på norrastationsgatan.se/invigning.

Läs mer om Hagastaden på stockholm.se/hagastaden.