HemEvent › Hagastaden – en plats för framtidens life science

2014-06-03

Sveavägen 166, Stockholm

Vad kännetecknar ”en världsledande plats för life science”? Vilka mervärden ger Hagastaden sina hyresgäster? Vilka vinner på att vara en del av Hagastaden? När står olika fastigheter klara för inflyttning? Hur kommer kommunikationerna att se ut?

Den 3 juni bjuder Stockholm Science City Foundation in till ett seminarium för att räta ut frågetecken och för att berätta mer om planerna kring den nya stadsdelen.

När: 3 juni, 2014, kl. 15.00-16.30 (fika serveras från kl. 14.45)
Var: Wenner-Gren Center, Sveavägen 166, plan 24 (ta hissen till plan 23)

Seminariet riktar sig till dig som är tenant representative, mäklare, hyresgästkonsult eller på annat sätt hjälper företag att hitta optimala lokallösningar.

Under seminariet får vi höra Ylva Williams, VD på Stiftelsen Stockholm Science City, berätta om Hagastadens life science-profil. Därefter berättar Joakim Larsson, Borgarråd i Stockholm, och Pehr Granfalk, kommunalråd i Solna om varför och hur man valt att satsa på life science i Hagastaden. Avslutningsvis får vi höra företag berätta om vad det ger dem att vara på rätt plats.

Mer information om talare och program kommer att publiceras inom kort.

Om du önskar mer information eller har frågor är du välkommen att kontakta Filippa Kull filippa.kull@ssci.se på Stockholm Science City Foundation.

Seminariet är kostnadsfritt men föranmälan krävs. Anmäl dig via formuläret här.