Med i paviljongen finns även Norrmalms stadsdelsförvaltning, Förvaltning för utbyggd tunnelbana med flera gäster. På plats finns även en fysisk modell över området.

  • Vad? Öppet hus om Hagastaden
  • När? Fredag-lördag 4-5 maj, kl. 11.00 – 17.00
  • Var? Torsplan (Gävlegatan/Norra Stationsgatan)

Vi bjuder på kaffe och barnen får ballonger.

I paviljongen kommer det att finnas informationsmaterial från alla medverkande gäster. Nedan anger vi hur respektive organisation medverkar med personal.

Stockholms stad, projektkontor Hagastaden
Medverkar båda dagarna med flera medarbetare från olika delar av projektet.

Gäster:

Förvaltning för utbyggd tunnelbana
Landstingets förvaltning för utbyggd tunnelbana medverkar på fredagen och kan svara på frågor om den nya Gula linjen som ska byggas från Odenplan till Arenastaden med nya stationer i Hagstaden, Södra Hagalund och Arenastaden.

Norrmalms stadsdelsförvaltning
Stadsdelsförvaltningen medverkar båda dagarna. Vi svarar gärna på frågor kring stadsdelsnämndens ansvarsområden förskola, fritid, parkmiljö, socialtjänst och äldreomsorg inom Norrmalms stadsdelsområde.

SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB
Medverkar båda dagarna och kan ge information och svara på frågor om skolfrågor och projekt i regionen generellt.

Svenska Bostäder
Svenska bostäder kommer är på plats båda dagarna och kommer kunna svara på frågor om de studentbostäder de bygger i regionen. Svenska Bostäder kommer ha informationsmaterial som om sex olika studentbostadsprojekt.

Öppet hus arrangeras i samband med Norra Stationsdagarna. Läs mer de andra aktiviteterna under Norra Stationsdagarna - här.

Varmt välkommen till detta vårmöte om Hagastaden. Titta in när det passar dig!

Länk till ursprungliga artikeln på Stockholms stad.