Hagastaden ArtiklarFöretagande › Vårdcentral och ny matbutik till Torsplan

Torsplan etapp 2. Illustration: Bau/DiakritTorsplan etapp 2. Illustration: Bau/Diakrit

Willys Hemma och Sushi Yama flyttar in i den nya fastigheten som nu byggs på Torsplan. Mer än två tredjedelar av lokalerna är uthyrda och inflyttning sker i slutet av 2016.

– Med den tillväxt som sker i området passar läget oss mycket bra. Vår nya butik i Torsplan kommer att bidra till lägre priser på mat i Stockholms innerstad, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Torsplan etapp två omfattar 22 000 kvadratmeter kontor- och handelsyta. I slutet av 2016 beräknas byggnaden stå klar och blir NCC:s andra kontorsfastighet i Hagastaden.

– Sushi Yama präglas av ett miljötänk i många led. Att flytta in i en fastighet som är miljöcertifierad har flera positiva faktorer. Låg energianvändning, ett sunt inomhusklimat och ett genomgående grönt tänk är några, säger Danny Barsoum, marknadsstrateg på Sushi Yama.

Restaurang Toros, SATS, Apcoa och Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO, har sedan tidigare valt att etablera sig i den andra etappen i Torsplan. Merparten av SLSOs lokaler kommer att utgöra kontor och en mindre del öppenvård/vårdcentral.

Till pressmeddelandet